Tiedoksi LM:n jäsenille:
Venesatamassa kuvattiin 2.9.2020 TV-suosikkisarjan ”Karppi” kolmannen tuotantokauden jakson 2 tapahtumia. Siinä naapurimme, Villa Åkerblom esittää entistä Loviisan merimieskirkkoa, josta tapahtumat siirtyivät venesataman lastauslaiturille.
Karppi3 piti tulla esitykseen viime keväänä, toukokuussa, mutta se ei toteutunut. Sarjan esityksestä on nyt jaettu seuraava tieto: ” Karppi 3. kausi Yle Areena kaikki jaksot 29.10. ja Yle TV1 31.10. alkaen”. Kannattaa katsoa.


Jo vuosia on kerätty talkooperiaatteella talteen kerhomme ja Ruukinrannan alueen historiaa. Nykyisiä ja entisiä jäseniä on haastateltu ja valokuvia on laitettu talteen. Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus osallistua tähän talkoon kirjoittamalla omia kokemuksia veneilystä, kerhosta ja tapahtumista, lyhyesti tai pidemmälti.
Tarvittaessa voin haastatella.
Toinen yleinen talkoon kohde on keräämäni tietokanta veneiden nimistä. Jäsenet voivat ilmoittaa tiedot entisten ja nykyisten veneidensä nimistä, mistä nimi tulee ja muuta, alla olevan mallin mukaan.
Malli:
Meri-Maikku, kumppanin lempinimen mukaan, 1975-1989, Korhosen veneveistämön ”Serena”, osin itserakennetun veneen työnimenä käytetty aluksi saksalaisen ystävän ehdottamana ”Möwe Jonathan”
(Lokki Joonatan).


Yhteistyöterveisin
Keijo Nikander
050 3554512
keijo.nikander@elisanet.fi