Hei jäsenet,

 

Tässä tiedote ajankohtaisista asioista.

 

Talkoot peruttu
Kevättalkoot on peruttu voimassaolevan koronavirusepideamiaohjeistuksen mukaisesti. Myöskään sammutinhuoltoa ei järjestetä satamaan, joten vuosittaiset sammutintarkastukset on jokaisen nyt hoidettava itsenäisesti. Jätelavat pyritään järjestämään kahden viikonlopun ajaksi satamaan, jotta talvisäilytyspaikat voi siivota itselle sopivaan aikaan. Tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Veneiden kesäsäilytysmahdollisuus
Kaupungin tiedotteen mukaisesti nykyistä talvisäilytyskautta jatketaan seuraavan talvisäilytyskauden alkuun saakka. Tämä tarkoittaa, että veneitä ei ole pakko laskea vesille tänä kesänä. Jos kerhon poijupaikan haltijat haluavat käyttää tätä mahdollisuutta, perii kerho poijupaikasta alennetun 40€ maksun, jolla katetaan poijuista kerholle aiheutuvat kulut. Maksu toimii samalla varausmaksuna, jolla säilyttää poijupaikan ensi vuodeksi.

Uusi vesiliikennelaki tulee voimaan 1.6.
Pääkohdat noin minuutissa:
https://www.youtube.com/watch?v=vsclLm-spnY
Yksityiskohtaisempi esitys:
https://www.youtube.com/watch?v=ttn9Ky2zPcA
Traficomin verkkosivut asiasta:
https://www.traficom.fi/fi/vesiliikennelaki2020

Vartiointikausi alkaa 1.5.
Vuorolista tulee vartiokoppiin viimeistään 1.5. Vartiovuorot arvotaan niille, jotka eivät ole varanneet vuorojaan etukäteen. Ensimmäinen vuorosi saattaa olla jo toukokuun alussa. Käythän tarkastamassa vuorosi vartiokopista heti vartiokauden alussa.

SPV:n jäsenedut
Olet kerhomme jäsenenä myös Suomen Purjehduksen ja Veneilyn jäsen. Jäsenedut löydät täältä:
https://spv.fi/teema/jasenedut/

Kerhomajan käyttö
Kerhomaja ei ole toistaiseksi varattavissa ryhmien käyttöön koronavirusepidemian ohjeistuksen mukaisesti. Huomioittehan myös muussa kerhomajan käytössä kiellon yli 10 hengen kokoontumisille.

Varastojen ja venetelineiden tyhjennys hylätyista tavaroista
Omistajattomista tavaroista hankkiudutaan eroon syksyyn mennessä poliisilta saatujen ohjeiden mukaisesti. Mahdolliset myyntitulot tulevat kerhon hyväksi. Merkitsethän omaisuutesi selkeästi.


Jäsenmaksut 2020
Osa jäsenmaksuista oli vielä maksamatta eräpäivänä. Pyydämme maksamaan puuttuvat jäsenmaksut viipymättä, jos olette jatkamassa jäseninä. Jos, ette jatka, ilmoittakaa asiasta kerhon sähköpostiin: yhdistys@laajalahdenmerenkavijat.net

 

Terveisin,

LM Hallitus